zondag 13 december 2009

13 december 2009…..wachten duurt lang

Vandaag toch maar alvast een beginnetje maken met de web log. Ook al moeten we nog best wel een tijd wachten, 230 dagen om precies te zijn, er zijn wel een aantal dingetjes die al vast liggen. De vlucht en de villa hebben we. Wij (Pa, Ma, Antoine, Monique, Beau, Mitch, Mike, Davina en Sem vliegen op zaterdag 31 juli, met Martinair. Cor, Bojoura en Levi zullen ons maandag 1 augustus achterna vliegen.

De vlucht gegevens (van ons):

31-07-10: MP 635. 14.30 uur van Schiphol Amsterdam. Aankomst Orlando 18.30 uur

21-08-10: MP 636. 20.30 uur van Orlando Florida. Aankomst Amsterdam 11.35 uur

www.martinair.nl

De Villa.

Deze hebben we op Homeaway.com gevonden. De villa ligt in de community Emerald Island, dit is een woonwijk vlakbij Disney en vlak aan de weg 192. We hebben hier speciaal voor gekozen omdat we deze keer echt dichtbij alle sensatie willen zitten. We kunnen nu winkelen, attracties en eten op “loop afstand”. Tenminste, voor Amerikaanse begrippen dan, want in werkelijkheid wordt er natuurlijk nooit gelopen als dit niet hoeft. Ook weer gekozen voor een eigen zwembad, uiteraard, veeeeel te heet in de zomer om zonder te kunnen.

 poolfront

fr deck

 

De Auto.     

Ook de auto is vastgelegd, lekker vertrouwd bij Alamo. Deze keer hebben we een Intermediate SUV gekozen. Dit kunnen uiteraard verschillende auto’s zijn, maakt ons niet zoveel uit, als ie maar lekker ruim is.

intermediate suv1   intermediate suv

Geen opmerkingen:

Een reactie posten