zondag 2 mei 2010

2 mei, nog 91 nachtjes…

Wachten duurt nog steeds lang, maaaar Orlando komt steeds beter in zicht. Inmiddels zijn er ook toch nog wat wijzigingen gekomen. Zo is de villa die we in 1ste instantie hadden gereserveerd niet meer beschikbaar. We krijgen een zelfde villa op het zelfde park ervoor in de plaats. Dus het zal wel goed komen…

Ook de vluchtgegevens zijn iets veranderd, we gaan een half uurtje eerder. Dat is geen probleem!

Morgen gaan we een poging doen om de vliegtuigstoelen vast te leggen. Het vliegtuig heeft een 2-3-2 opstelling, dus we willen 3x 2 stoelen naast elkaar en 1x 3stoelen in het midden. Hahaha, onze familie gaat het halve vliegtuig innemen. INVASIE! Kan niet wachten om het allemaal te zien en mee te maken!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie villa hebben jullie uitgezocht, en die auto helemaal goed natuurlijk. Veel lol met de voorpret, en we zullen de avonturen volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Davina,
  Wat een goed nieuws dat het eindelijk begint op te schieten.We zijn allemaal zo toe aan die sunshinestate, na een hele lange koude winter.Ik heb daarnet maar vast suncareproducten van lancaster besteld via www.strawberry.com in dollars uiteraard, scheelt je weer veel euro's ha ha. En geen bezorgkosten of tax, als het toch wordt gerekend bij de levering krijg je het bedrag terug, het werkt heb het al eerder gedaan.
  Ik wil je graag even bedanken voor al het werk dat je gedaan hebt voor iedereen.Eerst een heel betaalbare prachtige villa voor ons allemaal uitgezocht.Daarna weer samen met je zus alle entreetickets geregeld voor alle parken en afgelopen week de stoelen in het vliegtuig gereserveerd.Hartstikke goed gedaan.By the way, hele leuke blog goed idee.!! Ma en Pa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee schwes,

  Hoeveel nachtjes nog...hahaha
  Ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen