zondag 6 juni 2010

Nog 55 dagen…

Vandaag een mooie dag om een kleine up date te doen. Met nog 55 dagen te gaan komt de vakantie nu echt in zicht. Sterker nog, we kunnen nu zeggen dat we “volgende maand” op vakantie gaan ;-)

Inmiddels hebben wel alvast de stoelnummers vast kunnen leggen voor de heen- en terugreis. We hebben de stoelen net achter de vleugels…volgens mijn vader is dat het beste. Waarom? was mijn vraag, maar ik heb nog geen eenduidig antwoord gekregen hierop. Voor de heenreis hebben we rij 33 A+B, 34 A+B, 35 A+B+C+D+F, en voor de terugreis; rij 31 A+B+C+D+F, 32 A+B en 33 A+B.

In principe is nu alles geregeld en kunnen we wachten totdat we de koffers kunnen inpakken :-) Gelukkig is het hier nu mooi weer aan het worden. Klein minpuntje dat ik nog even moet regelen is dat de accu van mijn laptopje het heeft begeven. Een nieuwe staat in bestelling, dus dat moet goed komen.

Ook zijn er al een paar kleine aankopen alvast in de koffer gegaan. Lang leve de “Action”; een koffer-weger, een roze paspoort hoesje voor mijzelf :-) en hele handige water sproeiertjes. Deze geven een hele fijne nevel. Heerlijk om je gezicht op te frissen.

Zo, dat was dan nog even de update, nu echt aftellen!!

4 opmerkingen:

 1. Ik dacht dat ik altijd snel was met mijn koffer neerzetten, maar dat valt vergeleken bij jullie reuze mee!
  Ideaal de Action, ook wij hebben de weegschaal gescoord, en ze hadden ook van die leuke bagagelabels, hang mijn adres er dan niet in, maar is erg leuk ter herkenning van de koffer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha dat gaat lekker huh? Het gaat nu langzaam naar de vakantie toe, wij leven er net zo naar toe.

  Nog veel voorpret, en dat het hier maar ook lekker weer is en blijft. Dan komen we lekker in de stemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi !

  Wij gebruiken google maps altijd om te kijken wat in de buurt is. Werkt heel goed. Probeer maar eens je locatie in Kissimmee in te geven. En dan nog een keer zoeken op bijvoorbeeld Walmart. Hij zoekt dan in de buurt van je laatste locatie.

  Ik heb dat ook op mijn mobiel zitten, dan weet hij door gps precies waar je bent, dus als je dan Walmart intikt, geeft hij alle Walmart's in de omgeving !

  Succes !

  Gr.

  Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he die voor pret??!!
  Geniet er maar van hoor!!
  Ik ga zeker jullie blog bij houden. Ben zo benieuwd wat jullie allemaal gaan doen.
  Groetjes
  Pascalle

  BeantwoordenVerwijderen