zaterdag 14 augustus 2010

Dag 14. Relaxen en “we-zien-wel-waar-we-uitkomen-dag”

Vandaag tot bijna 08.00 uur geslapen! Ik ben even lekker op de laptop bezig geweest, ook het blog van gisteren er nog op gezet want gisterenavond kreeg ik geen verbinding meer met het net. Vanmorgen dus wel, blog erop, even de email gecontroleerd. Lekker rustig aan vandaag.

Even later komt Sem ook de kamer op en samen gaan we naar beneden. Daar had Sem blijkbaar al zelf zijn boterhammen gesmeerd. (Fijn zeg, dat hij zo groot is geworden!) Buiten zitten we wat bij het zwembad en Sem besluit maar meteen om er in te gaan. Inmiddels is Mike ook wakker geworden en komt ook ontbijten.

Het plan van vandaag is dat er geen plan is. Maar ik had al wel stiekem in mijn hoofd dat we aan het eind van de middag misschien naar Magic Kingdom zouden kunnen gaan. Maar we houden het nog even stil! We zwemmen en zonnen de hele ochtend en begin van de middag. Dan gaan Mike en ik even wat melk, water en cola halen bij de Super Target. Natuurlijk moet ik ook daar nog een beetje shoppen, toch nog een trui gevonden ;-)

Als we dan weer thuis zijn ruimen we het drinken op en gaan we op weg. Ma gaat ook met ons drietjes mee. Tja, als we dan net op weg zijn barst het onweer los. Echt super hard! Hmmm, geen Magic Kingdom met dit weer. We besluiten even een Flea Market op de 192 te bezoeken met de hoop dat het weer daarna beter zal zijn. Maar helaas, het is wel droog, of zo goed als droog in elk geval, maar als we weer in de auto zitten begint het weer hard te regenen. Dan maar even naar Downtown Disney. Sem wilde heel graag zijn Mr. Potatohead spulletjes aanvullen en ik had beloofd dat hij een doosje met die dingen mocht vullen.

Poepiedruk is het op Downtown, maar ach geeft niks, we hebben alle tijd. We struinen de hele Disney winkel door. Sem weet van gekkigheid niet waar hij het eerst moet kijken :-) Uiteindelijk heeft hij zijn spulletjes en een meisje van de winkel is zo vriendelijk om alles in het doosje te krijgen. (Het moet namelijk in het doosje passen en het doosje moet dicht kunnen, maar ons lukt het nooit er zoveel in te krijgen als die meisjes die er werken ;-)

Tja, veel meer is er niet over deze dag te vertellen. Het was een lekkere luie dag! Morgenochtend gaan wij (als het mooi weer is) een nieuwe poging doen om naar Magic Kingdom te gaan!

(Eigenlijk ook geen fotos van deze dag :-) )

2 opmerkingen:

 1. zo van die lekker luie dagen moeten er ook zijn :) het is tenslotte een vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn het helemaal met Roberto & Wendy eens, en wij hebben daar inmiddels ruime ervaring mee, je moet gewoon regelmatig een 'rustdag' inplannen.

  De Fleamarket op de 192 bezoeken wij ook regelmatig om dat oa onze 'parfumleverancier' daar zit. Het is wel jammer dat het daar langzaamaan een beetje vergane glorie gaat worden...

  DownTown Disney & MarketPlace is (bijna) altijd poepiedruk maar ook beregezellig vinden wij, vooral in de avonduren alhoewel dan wel het zoeken van een parkeerplek een ramp is.

  Wel jammer dat jullie vandaag geen foto's hebben :-(

  Groetjes & tot morgen,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen