woensdag 4 augustus 2010

Dag 4. Wal-Mart (alweer ;-) ) en Old Town

Vanmorgen wederom vroeg wakker, 06.00 uur. We blijven nog even liggen in de hoop toch nog een uurtje te kunnen slapen, maar helaas, ik ben echt te wakker. Probeer nog wat te lezen, maar dan komt ook Sem onze kamer op, met de vraag of hij mag zwemmen. Wat geweldig he? En het mooie is dat het nog kan ook, want het is gewoon lekker warm. Dus vanuit pyjama stand zo hupsakee in de zwembroek stand zo het zwembad in!

Mijn zus en haar fam waren ook wakker en zaten al lekker aan een bakkie koffie en een peukie in de tuin. Sem en Levi het zwembad in, en wij lekker ontbijten met een stokbroodje Nutella. Af en toe moesten wij stukjes brood aan onze “dolfijntjes” voeren in het zwembad, aangezien ze er echt niet uit wilde komen om te eten :-)

Rond 09.00 zijn we met Bojoura en fam naar de Wal-Mart gegaan, ook zij moesten nog de nodige inkopen doen, ik wilde ze met alle liefde en plezier de weg wijzen :-) Nog even langs de Nike outlet, Cor moest nog slippers hebben en Mike schoenen. Mike heeft 2 paar mooie Nikes gevonden maar helaas Cor geen slippers. We nemen nog wat broodjes bij Subway, als lunch. Ze smaken heerlijk!

DSC03402

Daarna werd het echt tijd om naar huis te gaan en lekker te verkoelen in het zwembad. De kindjes weer blij! Wij lekker in de zon genieten. Ik heb nogmaals wat sushi gehaald onderweg, ik vind het zoooo lekker!

DSC03404

 

Daarna weer lekker in het zwembad. Overigens zijn de andere, Antoine en fam vandaag naar het strand, Cocoa beach. Zij komen aan het eind van de middag terug, goed verkleurd. Ook zij springen thuis in het zwembad. Even later komt dan de “pool-boy” zoals bij oneerbiedig zeggen, maar wij verwelkomen hem enthousiast. Hij gaat in de weer met een soort van stofzuiger en allerlei potten en middeltjes. Wij moeten hiervoor uiteraard uit het bad, maar dat geeft niets, want het gaat dan ook flink regenen. Mooi, want dan kunnen we allemaal douchen en ons klaar maken om naar Old Town te gaan. Sem en Levi willen toch echt wat actie!

Om 19.00 uur zijn we bij Old Town en gaan de mannen allemaal in de go-karts. Hilarisch! Sem vind het helemaal te gek dat hij echt kan en mag sturen. Mike hoeft alleen af en toe maar een beetje bij te sturen, Sem doet de rest echt zelf.

DSC03425

DSC03424

DSC03422

DSC03423

Na verschillende attracties besluiten we om iets te eten bij een van de gezellig eettentjes op Old Town. Sen en ik nemen frietjes met heerlijke kippenpootjes. En dan niet met paneermiddel erop, maar alleen echte knapperige kip. Lekker! De bediening gaat wel wat moeizaam, maar ach, we lachen er maar een beetje om. We zijn in elk geval blij dat het helemaal niet druk is in dit tentje want dan was het niet goed gekomen schatten wij zo in.

Sem heeft nog een heerlijke verse frozen aardbeien shake. Smaakt goed! En na het eten is het inmiddels 21.30 uur en gaan we snel naar huis want de kindjes zijn inmiddels compleet ingestort. Thuisgekomen hebben we ze al slaapwandelend de tanden gepoetst en in bed gelegd. Het was alweer een mooie dag!

DSC03437 DSC03438

Morgen gaat een spannende dag worden, want dan gaan we naar Discovery Cove. Niemand is hier nog geweest, dus voor iedereen een verassing!

En nogmaals; echt super leuk dat jullie berichtjes achterlaten! Dat wordt echt gewaardeerd :-)

7 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,

  Old Town moet je ook eens 'doen' op zaterdagavond, dan is de Cruise Night om 20:00 en dat is zo gezeliig en bij ons iedere vakantie vaste prik.

  Vanuit je bed zo het zwembad in, heerlijk is dat inderdaad. Petra kijk na het openen vd schuifpui altijd eerst of er niet ergens een snake zit, want dat hebben wij al 2 keer meegemaakt, je bent gewaarschuwd.. :-)

  Groetjes,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een leuke dag erop zitten :) jullie vakantie is tot nu toe echt top ... Lekker relaxed. Echt een vakantie, zoals het moet!

  jullie blog zit ook lekker in elkaar. Met een mooie inhoud en leuke foto's :)

  doe zo verder !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wederom, gewoon een lekker tempo, en het plezier straalt van het blog af. Wat kun je veel doen hier huh? Al blijf je tot 15:00 in je villa daarna ligt er nog een middag en avond op je te wachten.

  Jullie hebben hel leuke foto,s geplaatst !!!
  En het blog leest lekker weg!!

  HEEEEL veel plezier bij Discovery Cove!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi wat een lekkere dag hebben jullie achter de rug. Even winkelen en dan als vergoeding voor de kids even lekker zwemmen. Iedereen tevreden en erg herkenbaar. Ben erg benieuwd naar Discovery Cove. Onze kleinste is nog te jong dus stellen het steeds nog uit, maar zou ook heel graag willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie hebben het erg naar je zin zo te lezen en het zwembad wordt goed gebruikt.
  Heel veel plezier in Discovery Cove!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een feest ! Heerlijk als je kinderen het naar hun zin hebben, dan is alles best. Is zelfs bij ons nog zo (al zijn ze 14 en 24 !), daar doe je het uiteindelijk voor.

  En tja, zo je zwembad inrollen, op elk moment van de dag dat je wilt, gewoon direct 's ochtends als je wakker wordt ! Heerlijk he, ik zou niet anders willen meer eigenlijk ....

  Maar genieten maar daar, lekker met je familie erbij ! Heerlijk hoor !!!

  En nu liggen jullie in het water met dolfijnen (of komen er ongeveer nu uit ...). Ben benieuwd hoe jullie het gehad hebben ! Wij hebben het al een aantal keer gedaan; zoiets gaat NOOIT vervelen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOOh veel plezier in discovery cove. Jullie zullen genieten echt waar.

  Ben zo benieuwd naar dit verhaal.

  Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen