zondag 8 augustus 2010

Dag 8. Beetje van alles wat

Vandaag weer lekker uitgeslapen, dit keer 07.00 uur. Ik werk het blog bij van gisteren en lees de reacties, echt leuk als men je blog zo waardeert!

Ook vandaag gaat iedereen doen wat hij/zij zelf wil. Mike, mijn moeder en ik gaan na een lekkere lome ochtend even naar de Walt-Mart bij de kruising Sand Lake rd / John Young Pkw. De is echt hysterisch groot, maar de missie is dan ook een bikini die ze bij de andere Wal-Marts niet hadden. En eindelijk, ik helemaal in de gloria, een bikini gevonden, 2 zelfs! Dat had ik wel verdient na deze lange zoektocht :-)

DSC03588

Daarna naar huis waar we genieten van het zwembad, de zon en een lekkere soort van milkshake en een boterhammetje. We zijn lekker loom, ook dit is genieten. We proberen zoveel mogelijk de drukte van de park-bezoeken af te wisselen met “aan het zwembad liggen” dagen.

Mijn moeder maakt ondertussen een reservering bij Boston Lobster voor 17.00 uur. Om 16.30 uur vertrekken in colonne naar het lobster feast! We kunnen meteen aan tafel, krijgen netjes uitleg en dan vallen we aan! De kreeften zijn heerlijk, net als alle garnalen, krabben en mosselen. Heerlijk!! We eten ons helemaal vol!

DSC03605

DSC03596

DSC03597

DSC03601

Na dit eet-feest gaan Mike, Cor en de kindjes terug naar de villa zodat de kinderen op tijd naar bed kunnen. En wij, zus, moeder en ik gaan naar de nagelstudio voor een fijne manicure. Heerlijk! De handjes zijn weer helemaal lekker zacht en mooi.

Op de terugweg krijgen we nog de slappe lach omdat wij ons van die enorme olifanten voelen in de nagelstudio omdat er alleen maar hele kleine ieniemienie Vietnamese dametjes (en mannetjes trouwens ook) werken. Met hele dunne handjes, vingers. Tja, dan mijn enorme boeren Hollandse werkhanden… Om nog maar te zwijgen over de voeten…:-)

Al met al weer een fijne dag, de tijd vliegt voorbij…

Morgen gaan we naar Universal Studios. Ben benieuwd!

5 opmerkingen:

 1. Wat een goeie dag je scoort twee bikin's, Mandy zei : Oh wat leuk ze geslaagd hihi.
  Moest ik even schrijven!!

  Tot morgen veel lol in de Universal Studios!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben blij voor je dat je de bikini's gevonden hebt :)

  Heb je geen foto ter vergelijking van de voeten en handen ;)

  Ik ben razend benieuwd naar jullie universal studio avontuur :) laat het verhaal en de foto's maar komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Relaxdagen zijn echt erg belangrijk, ook voor je geest, want je doet iedere keer zoveel indrukken op en die moet je toch laten bezinken op je gemak. Ik zie vaak in blogs echt van die hele drukke programma's en daar hebben die mensen in feite niks aan.

  Net als Roberto & Wendy zijn wij benieuwd of er vergelijkingsfot's zijn :-)

  Groetjes,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft een super winkel de Walmart.
  Voor iedereen is er wel wat te vinden.
  Veel plezier in Universal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n rustig aan dagje en dan ook nog eens een verwennerij bij de nagelstudio...

  BeantwoordenVerwijderen