maandag 23 augustus 2010

Dag 23. De terugreis deel 2 en thuiskomen!

Om 11.00 zijn we geland op Schiphol. Prima gegaan alles! We gaan het vliegtuig uit en moeten dan richting de bagagebanden, onze band is echt helemaal aan de andere kant van Schiphol en lopen dus een flink eind. Maar daar aangekomen kunnen we snel AL onze koffers pakken, ook mogen we zo langs de douane rollen! Dat is toch altijd weer fijn!. Buiten nemen we snel de bus naar P3 parkeerterrein. Pa blij dat hij weer zijn peukie kan roken!

Bij P3 gaan de mannen de auto’s halen. Tenminste, Pa is snel terug met de auto, maar Mike blijft lang weg..Ja hoor, dan belt hij mij; hij kan de auto niet vinden en het bestandje waarin hij het nummer etc had opgeslagen in zijn telefoon is ook verdwenen…..

Ohnee he.. Dat meen je niet. Tja dat wordt zoeken dan. Mike al “ rennend”  over het terrein en ik ga met een dame van de security mee in het busje. Daar krijgen we nog te horen dat er 7 spiksplinter nieuwe auto’s zijn gestolen van dit terrein. Laten wij nu ook een nieuwe auto hebben… Hele bende zit er waarschijnlijk achter, want ze doen dit op steeds dezelfde manier. Hoe precies heeft ze wel verteld maar is bij mij niet echt blijven hangen. Het enige dat ik nog hoorde is “auto gestolen” Maar goed, na nog even wat logisch nadenken vinden we de auto terug en valt er een enorme spanning van ons af.

We laden de auto’s vol, Sem gaat met mijn ouders mee en zwaaien dan nog even naar elkaar. Wij gaan eerst nog richting Alkmaar om Jackson op te halen, zij rijden meteen naar Tilburg.

Jackson is blij ons te zien en wij zijn blij om hem weer vast te kunnen houden! We kletsen nog wat en gaan dan ook echt naar huis. We zijn moe aan het worden..

Eenmaal thuis is het toch fijn om alles weer vertrouwd terug te zien. We rommelen nog wat thuis. Cora (schoonmoeder) brengt onze andere hond thuis en we zijn weer compleet.

‘s Avonds om 22.00 uur vallen we uitgeput in ons eigen bed. Vast met mooie dromen van de vakantie!

Via deze weg wil ik ook iedereen bedanken voor de leuke reacties op ons blog. Ik vond het ook erg leuk om toch eens alles van zo’n vakantie bij te houden. Het is een leuk “ aandenken”  voor later. Het was een mooie vakantie om nooit meer te vergeten!

2 opmerkingen:

 1. Welkom thuis, met veel plezier meegelezen met jullie, heel veel sterkte met de jetlag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo gelukkig is de terugreis gladjes verlopen en hebben jullie misschien ook nog wat kunnen slapen in het vliegtuig.

  Dat er autos verdwijnen van P3 dat is bekend, dat gebeurt al vele jaren en is dan ook de reden dat ik daar mijn auto(s) nooit heb geparkeerd.

  Inmiddels zullen jullie de jetlag al weer te boven zijn en uitkijken naar de volgende trip ;-)

  Groetjes en nogmaals bedankt vd leuke blog,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen