maandag 2 augustus 2010

Dag 2. Shoppen,boodschappen en zwemmen

Vannacht een toch een vreemde nacht. Om 12.00 uur gaan slapen, om 03.00 uur wakker. Mike wilde echt naar de Wal-Mart gaan want ja “als we toch wakker zijn” :-) Maar dat toch maar niet gedaan. Weer een beetje in slaap gevallen, maar toen om 05.00 uur toch echt wakker. Gelukkig waren wij niet de enige..Sem was er zoals hij zelf zei “helemaal klaar ermee”

Dus tja wat doe je dan ‘s morgens om 05.30 uur…zwemmen natuurlijk!! Sem en Mike in het zwembad en ik ban de koffers gaan uitruimen en de kamer gaan inruimen. Lekker nestelen! Langzaam aan werd iedereen wakker en hebben de zon zien opkomen al zittend in de tuin met een bakkie koffie. Heerlijk!

DSC03376

Vervolgens heeft echt iedereen genoten van een goede douche en zijn we allemaal weer fris en fruitig. We zijn met zijn allen in de auto gestapt en naar de Prime Outlets gereden. Beetje rond gesnuffeld en de eerste aankopen gedaan. Om 12.00 uur hadden we bij de foodcourt afgesproken om samen te lunchen. Sem had een lekker stuk lasagne, waar Mike uiteindelijk ook goed van gegeten heeft. En ik heb een bordje rijst met spicy kip en gestoomde groenten. Echt lekker, daar waren we aan toe. Vervolgens zijn Pa, Ma, Antoine, Monique en Mitch al op weg naar de Wal-Mart gegaan voor nog wat extra boodschappen en zijn Beau, Mike, Sem en ik nog even naar wat winkels gelopen om toen ook naar de Wal-Mart te rijden.

DSC03381

Eenmaal bij de Wal-Mart heeft de creditcard goed zijn best mogen doen :-) Want Sem kreeg voor zijn verjaardag nog een Nintendo DS XL van ons. Het is een mooie blauwe geworden, samen met een spelletje van Toy Story 3.

Intussen was het zoooo warm, het stukje van de winkel naar de auto op de parkeerplaats was genoeg om compleet bezweet in te moeten stappen. Gelukkig konden we thuis meteen het zwembad in. En eigenlijk zijn we daar ook gewoon gebleven, ieder een beetje zijn eigen ding aan het doe. De een op de laptop, de ander zwemmen, Sem met zijn nieuwe speelgoed in de weer.

Rond 5 uur is het flink gaan onweren met daarop een flinke regenbui. Dat geeft niks want het was verschrikkelijk warm, en nu voelt het toch net iets frisser aan. We besluiten nergens meer heen te gaan aangezien het blijft regenen en de vermoeidheid van zo’n lange eerste dag toch begint toe te slaan.

Hier nog wat fotootjes van het huis en de auto, die overigens heerlijk is, wat een toffe bak! Zou ik heel goed mee kunnen leven thuis ;-)

DSC03367 DSC03369

DSC03373

Ohja, op deze foto is de TV goed te zien….zeker geen bril nodig om vanaf de bank een filmpje te kijken..:-)

 

DSC03374

 

Morgen weer een lekkere luie dag, “we zien wel” is het motto voor morgen en natuurlijk mijn zus met de fam ophalen! Gezellig dat we dat compleet zullen zijn.

Enne ohja, hartstikke leuk dat jullie berichtjes achterlaten op mijn blog. Heel leuk om te lezen! Dank jullie wel!

6 opmerkingen:

 1. Dat is toch een heerlijke 1e dag zo ! Lekker relaxen, lekker shoppen, lekker in het zwembad liggen ! Helemaal in de geniet-stand ! En vroeg wakker worden, dat hebben we allemaal hoor !

  Echt een prachtige auto, maar ... zeker een GEWELDIGE tv zeg !!!

  Nou, HAVE FUN maar weer !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk de stemming zit erin, jullie vermaken je heerlijk. Wat een prachtig huis zeg, en een heerlijke auto, echt vakatie dus..

  Wij worden ook steeds vroeg wakker, ach zo halen we veel uit een dag ;-))

  Groetjes en heeel veel lol!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een lekker luie dag, dat heeft iedereen wel eens nodig :) En jullie doen het goed !!

  Amuseer jullie !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker bijkomen van de reis met shopeen en de Waltmart, ideaal!
  Wij hadden in januari-februari ook een zwarte Dodge Journey en we wilden hem wel mee naar huis nemen. Hij was echt geweldig! Helaas is hij in Nederland niet echt goedkoop (we hebben er echt serieus naar gekeken)

  Nou, geniet nog even door en dan volgen wij jullie wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker bijkomen zo'n eerste dag, boodschappen doen. Lekker hoor, heel veel plezier
  Anita (Tans4USA)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit die vila en een heerlijk relexte eerste dag. Have fun en tot morgen dan maar weer

  BeantwoordenVerwijderen