zaterdag 7 augustus 2010

Dag 7. Relaxen

Vandaag lekker uitgeslapen, maar liefst tot 07.30 uur. Heerlijk! Vandaag wordt een dagje van bijkomen, tenminste voor Sem en Mike dan. Ik heb mijn zinnen gezet op de Florida Mall. Ik moet en zal een bikini….en nog wat andere winkels kijken natuurlijk. Dat “kijken” kent Mike vandaar dat hij zich “opoffert” om met Sem thuis in het zwembad te blijven ;-)

Dus na een lekker ontbijt en fris gedoucht te hebben vertrek ik in mijn eentje naar de Mall. Heerlijk even alleen in de auto, ik zet de muziek hard en zing keihard mee. Nou en, hahaha! De rest van de familie was al weg toen ik vertrok en wat denk je, kom ik ze onderweg (al bijna bij de Mall) tegen. Blijken zij ook op weg naar de Florida Mall.

We parkeren nog allemaal samen de auto maar gaan dan ieder ons eigen weg. Dat werkt namelijk niet met 10 mensen winkelen. Ik begin bij Forever 21, tja mag ik hier nog wel kopen, ben tenslotte 32….Maar het mag schijnbaar toch want ik heb wat leuke shirts gevonden. Daarna shop ik door bij Aeropostale, Hollister, Old Navy en Abercrombie & Fitch. (Hier zijn de t-shirts zo leuk en superfijn materiaal) Maar geen bikini…

DSC03566

Daarna val ik om van de honger en ga naar de foodcourt. Ik wilde eigenlijk alleen een ijsje nemen maar de honger is te groot zeker na het zien van de rijst bij een chinees tentje. Ik ga ervoor! Lekkere rijst met wat kip. Als ik vervolgens met het dienblad in handen in het midden van de foodcourt sta is er natuurlijk geen tafeltje vrij. Maar gelukkig komt er een tafeltje vrij, wel natuurlijk aan het andere eind van de court, maar dan maar even een klein sprintje, helaas er stapt net een man vanachter een pilaar naar het tafeltje. Ik was al aan het schelden in mezelf, totdat ik zie dat die man mijn vader is :-) Mooi, kan ik meteen aanschuiven. Ook de rest van de familie blijkt op de foodcourt te zijn. (Tja, wat kan ik zeggen, wij houden van eten :-) )

Na het eten kijk ik nog wat winkels en besluit dan naar de auto terug te gaan en nog even aan de overkant van de weg te gaan kijken bij de PetCo winkel. Op de een of andere manier lukt het me om de afslag voorbij te rijden, maar gelukkig zit om de hoek nog een afslag. Bij de Petco winkel koop ik alvast een wintertrui en jasje voor Jackson.

DSC03587

Daarna op weg naar huis. Thuis is het rustig, ik ben de eerste die terug is. Mike en Sem hebben zich prima vermaakt. Sem is zelf op jacht geweest naar hagedissen in het gras rondom de villa.

Even later komt iedereen thuis en worden de aankopen aan elkaar geshowd en wordt er nog wat gezwommen. Cor is zo lief om voor iedereen te koken. We eten aardappelpuree, met gewokte groente, gehaktballetjes en een soort van bieflapjes. Nog wat verse tomaten erbij. Het smaakt heerlijk!

DSC03569

Na het eten maken zus en haar fam en wij ons klaar om te gaan mini golfen. Sem en Levi vinden het helemaal te gek, en ach stiekem vinden de mannen het ook wel leuk. Dus zo rond 20.00 uur rijden we de 192 op naar de Congo Golf. Mijn zus en ik doen niet mee maar maken de fotos ;-). Bij baan 3 gaat het al fout en is er al meteen een balletje kwijt. De mannen zijn ervan overtuigd dat de bal in het kleine gaatje in de “grot” zit, dus zowel Mike als Cor met de sticks in die tunnel porren maar helaas geen balletje. Sem mag een nieuwe gaan halen. Terwijl hij dat doet zie ik het verloren balletje naast de baan liggen….

DSC03572

DSC03576

DSC03577

DSC03580

Dan hebben mijn zus en ik zin om even naar de Target te gaan die naast de golfbaan ligt. Dus laten we de mannen achter, die vinden het niet erg want wij lopen alleen maar in de weg en zeuren telkens dat er weer een foto gemaakt moet worden ;-). We lopen naar de Target, het is echt heel dichtbij. En het is ons natuurlijk weer gelukt om wat te kopen :-) T-shirts voor de kindjes deze keer!

Als we terug wandelen zijn de mannen ook net klaar met de baan en drinken we samen wat op het kleine terrasje dat erbij zit. Sem een Levi besluiten dat ze de alligators eten willen geven. (Ze hebben al hun moed bij elkaar geraapt) Nou prima, voor die 3 dollar is dat best leuk.

DSC03581

DSC03582

Na het voeren is het inmiddels alweer 22.00 uur en rijden we naar huis. De kindjes vallen onderweg in slaap net als ik trouwens ;-)

Het was alweer een fijne dag!

Hier nog even een foto op verzoek ;-) van de Uil (het is hier nu 08.00 uur en ik heb “Witje” even bij mijn zoon uit bed gepikt voor de foto) Hij is echt heel mooi, je kan zijn hoofd draaien en maakt exact het geluid van een uil!

DSC03586

6 opmerkingen:

 1. Ik vind dat mooi om te lezen dat je met de grote kuddes, toch je eigen ding kan doen. Dat je niet dingen met elkaat moet doen de hele dag door.

  En wel leuk is het dan om een paar uur samen op te trekken en dan een balletje rammen!! Jullie hebben echt lekker geshopt, gezwommen...

  Florida style vakantie dus.

  Tot morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemig, wat een volle dagen hebben jullie weer achter de rug zeg ! Ik kan me voorstellen dat zo aan het eind van de dag de kids helemaal gesloopt zijn ;-) ! Maar ook dat is vakantie, toch !

  HAVE FUN maar weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De uil ziet er echt mooi uit :)

  Eerst waren we van plan om naar pirates cove te gaan om te mini-golfen, maar deze ziet er ook echt leuk uit! Wat vonden de mannen ervan ? de moeite ??

  Jullie hebben er weer een leuke dag opzitten ! Houden zo ;) want zolang jullie genieten, kunnen wij dat hier thuis ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de foto. Wat een prachtige uil. Zo heb ik even een idee hoe het er uit ziet.

  Heerlijk zo'n shopdag. En ja je kunt beter alleen of met z'n tweeen shoppen dan met z'n 10 en. succes met de bikini jacht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig, op alle blogs die wij volgen is het vandaag 'relaxdag', en ook jullie doen daar aan mee :-)

  Wij zijn inmmiddels al 11x naar Orlando geweest maar een rondje midgetgolf hebben wij hier nog nooit gedaan. Ook wil Petra graag nog een naar een golfbaan daar, niet om het spel, maar ze wil zo graag eens met zo'n golfkart over het parcours rijden.

  Grappig dat jullie pakjes vd hond kopen, wij willen dat ook altijd doen vd King Cavalier van Petra dr zus maar ze willen het niet hebben dat wij dat doen...

  Groetjes & tot morgen,
  Pieter & Petra "PenPe"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie uil ja en lekker dagje vandaag zo te lezen.
  Die pakjes voor de hond zien er goed uit. Tippie: bij Party city enzo hebben ze ook Halloween costuums voor dieren... Zitten echt hele leuke tussen.

  BeantwoordenVerwijderen