dinsdag 3 augustus 2010

Dag 3. Reünie met zus.

Ook vandaag lekker vroeg wakker, ach kunnen we tenminste heel lang van de dag genieten ;-). Om 06.00 uur is zo’n beetje iedereen wakker en zit iedereen in of rond het zwembad, met of zonder een broodje/ontbijtje. Om 08.00 bel ik even met de verhuurder van het huis om wat dingetjes door te spreken, het zwembadwater is niet helemaal helder en de BBQ heeft twee lege gastanks staan, waarvan er ook nog 1tje duidelijk in de fik heeft gestaan. En aangezien wij graag willen BBQ’en..maar allemaal geen probleem; ze stuurt zo vandaag of morgen iemand langs die alles komt verhelpen. Prima wat ons betreft. We hoeven er ook niet voor thuis te blijven, ze hoeven alleen maar in de “tuin” te zijn. Nou perfect toch!.

DSC03384

DSC03388

 

Rond 09.00 uur vertrekken Mike, Sem en ik naar een Wal-Mart op Vineland Rd, om nog wat aanvullingen te doen op de eerdere aankopen :-) We nemen nog een salade, bakje met meloen en een stokbrood mee om vanmiddag thuis te kunnen lunchen. Ook Sem wordt nog wat verwent met Toy Story 3 poppetjes en racebaan. Hij is echt fan van Toy Story! Gelukkig zijn we nog naar deze nieuwe film geweest vlak voordat we hierheen kwamen. Deel 1 en 2 kunnen wij inmiddels ook helemaal inspreken..:-)

Eenmaal thuis hebben we heerlijk geluncht en de rest van de middag in het zwembad gelegen. Heerlijk gewoon! Zo rond 16.00 uur hebben we een douche genomen en zijn we op weg naar het vliegveld gegaan waar mijn zus en haar fam om 18.00 uur zouden landen. En Mike en ik moesten toch nog even met de auto langs Alamo want hij geeft aan dat de olie niet goed zou zijn en dat er 1 band lek zou zijn? Vreemd, want aan de banden niets te zien en de olie gepeild, ook niet echt iets spannends, maar ach als we toch naar het vliegveld moeten.

Bij Alamo de “car-swop” gedaan; we hebben nu een Dodge Nitro. Ach, ook leuk. Zou niet onze 1ste keus zijn maar er was niet veel keus meer. Maar hij voldoet prima aan de wensen! Mike zag het wel zitten, met deze auto kun je echt door de modder,een echte terreinwagen. Hij is zelfs aan het bedenken of hij ergens een stuk modder-land weet te vinden…..

Daarna snel naar de aankomst hal, en na een paar minuten komt Sem kei hard aan gerend met Levi achter zich aan. Ze hadden elkaar zoooo verschrikkelijk gemist en hebben elkaar dan ook een kwartier niet los kunnen laten. Zo schattig, de neefjes! Even later komen Bojoura en Cor erachter aan. Gebroken van de lange vlucht maar ook vreselijk blij hier nu eindelijk te zijn.

DSC03398

DSC03399

We lopen met ze mee naar de auto en gaan dan snel allemaal op huis aan. Mike en ik nemen nog een lekkere portie sushi mee voor thuis want het avondeten is er bij in geschoten vanavond. Thuis springen de kiddies meteen het zwembad in, in onderbroek…Maar ach voor een keer is het prima. Ze zijn zo verschrikkelijk blij en uitgelaten! Geweldig om je kind zo blij te zien! Mike en ik genieten hier echt van. Intussen smullen Mike en ik van de sushi, deze is ook echt lekker. En wordt gemaakt waar je bij staat! Had ik al gezegd dat we zo aan het genieten zijn;-)

Niet zoveel foto's van vandaag maar dat maken we wel goed!

2 opmerkingen:

  1. Geen probleem van de foto's, de weblog is al heel leuk om te lezen.

    Geniet van jullie vakantie :) en tot de volgende update

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou wel van dit soort dagen, gewoon leuke dingen doen. Die Nitro is wel gave bak hoor, die verdiend nog wel een foto toch ?

    Ga vooral door met genieten, en wij genieten mee!!

    BeantwoordenVerwijderen